ضرورت اصلاح فرآیندها و اولویت بندی کارها در اجرا

به گزارش وبلاگ ورامین، خبرگزاری خبرنگاران- رئیس مرکز مطالعات و پژوهش های شورای اسلامی شهر همدان گفت: لازم است روش ها، فرآیندهای کاری و اولویت بندی در انجام کارها اصلاح گردد.

ضرورت اصلاح فرآیندها و اولویت بندی کارها در اجرا

به گزارش خبرگزاری وبلاگ ورامین، سعید شهابی نیا در نطق پیش از دستور جلسه صحن شورا با اشاره به اینکه نرخ بهره وری در ایران بسیار پایین است و باید فرایند ،شیوه و نحوه کار اصلاح شود، اضافه نمود: با اصلاح در نحوه انجام کار و با کارایی و اثربخشی به بهره وری می رسیم.

وی با بیان اینکه ایران جزو کشورهایی است که بیشترین ساعات کاری را دارد و کمترین روز های تعطیل، اضافه نمود: با این حال بهره وری در ایران بسیار پایین است و کارها با کیفیت انجام نمی شود چرا که در بعضی حوزه ها زیرساخت ها فراهم نیست.

شهابی نیا با اشاره به برگزاری جلسات صحن شورا و صحن مجلس شورای اسلامی، اضافه نمود: در این جلسات برای بعضی تصمیم گیری ها اعم از طرح و لایحه زمان های زیادی صرف می شود، که به نظر می رسد، مدت زمان صرف شده بیشتر از زمان استاندارد برای آنالیز موارد مذکور است.

وی با اشاره به اینکه سازمان بهره وری آسیایی(APO) در سال 1344 شروع به کار نموده است، اضافه نمود: در ایران، سازمان ملی بهره وری سال 1372 فعالیت خود را شروع نموده، که این امر بیانگر آن ست که توجه به مقوله بهره وری در ایران با 30 سال تاخیر، شروع شده است و گروه ایران از شروع کار، به عضویت سازمان مذکور عایدی .

شهابی نیا با بیان اینکه برای بهره وری مناسب باید برنامه ریزی دقیقی داشته باشیم، اظهار کرد: نبود برنامه ریزی باعث ایجاد بحران در کارها می شود.

وی بعلاوه با بیان اینکه در سال 1368 اولین برنامه 5 ساله ایران نوشته شد، گفت: دو نوع دانش داریم، دانش آشکار که قابل انتقال است و دانش پنهان که احتیاج به تجربه دارد، مانند رانندگی، با گفتن نمی توان رانندگی را به کسی آموزش داد، فرد باید خودش رانندگی را تجربه کند تا آموزش ببیند، برنامه ریزی نیز از نوع دانش های پنهان است. شروع نگارش برنامه های 5 ساله در جهان به سال های 1800 میلادی در حدود 1200 شمسی باز می شود، ولی در ایران اولین برنامه 5 ساله در سال 1368 تدوین و اجرایی شد، یعنی کشورمان تجربه آموزی در حوزه برنامه ریزی در حدود 190 سال نسبت به جهان عقب است.

به گفته شهابی نیا در کشور ما برنامه های خوب نوشته می شود اما به خوبی اجرا نمی شود که یکی از دلایل آن نداشتن تجربه است.

منبع: خبرگزاری آریا

به "ضرورت اصلاح فرآیندها و اولویت بندی کارها در اجرا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت اصلاح فرآیندها و اولویت بندی کارها در اجرا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید